• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  Overvallers op billboards in Rotterdam : Beveiliging : Beveiliging NieuwsRotterdam gaat fotos van overvallers op grote schermen in de stad vertonen. Sinds begin dit jaar is er bijna iedere dag één nieuwe overval. Vorig jaar waren al fotos van hooligans op billboards in de stad te zien. Tien overvallers staan op de rol om met…

  Overvallers op billboards in Rotterdam : Beveiliging : Beveiliging Nieuws

  Rotterdam gaat fotos van overvallers op grote schermen in de stad vertonen. Sinds begin dit jaar is er bijna iedere dag één nieuwe overval. Vorig jaar waren al fotos van hooligans op billboards in de stad te zien. Tien overvallers staan op de rol om met hun foto op billboards in de Koopgoot en in su…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven