• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Excelsior wint eerste Maassluis Cup zaterdag 3 augustus 2013, 20:58 De eerste editie van…

  Excelsior wint eerste Maassluis Cup zaterdag 3 augustus 2013, 20:58 De eerste editie van…

  Excelsior wint eerste Maassluis Cup zaterdag 3 augustus 2013, 20:58 De eerste editie van het voetbaltoernooi om de Maassluis Cup is zaterdagmiddag gewonnen door Excelsior Maassluis. De club won op het eigen complex de finale tegen MSV '71 met een monsteruitslag: 10-0. De spelers van Excelsior hadden in die finale al vrij vlot een voorsprong…

  Excelsior wint eerste Maassluis Cup

  zaterdag 3 augustus 2013, 20:58
  De eerste editie van het voetbaltoernooi om de Maassluis Cup is zaterdagmiddag gewonnen door Excelsior Maassluis. De club won op het eigen complex de finale tegen MSV ’71 met een monsteruitslag: 10-0.

  De spelers van Excelsior hadden in die finale al vrij vlot een voorsprong van 2-0 genomen, maar hun coach maakte duidelijk, dat er “niet met de rem d’r op” kon worden uitgespeeld. Dit leidde tot een doelpuntenregen in de tweede helft van de finale.

  Bij de vrouwen namen er teams deel van VDL, Maasdijk en Excelsior Maassluis. Het waren de dames van Maasdijk, die uit de onderlinge wedstrijden de meeste punten behaalden en daarmee de toernooiwinst pakten.

  De Maassluis Cup is in het leven geroepen door MTS EuroProducts en is gericht op de drie voetbalclubs uit de stad (Excelsior, MSV ’71 en VDL) plus een club uit de omgeving en dat was ditmaal VV Maasdijk. Organisator Gerrit Malipaard had gehoopt op zo’n duizend bezoekers bij dit nieuwe evenement en die waren er ook tegen het einde van het toernooi.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven