• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Extra toezicht na toename woninginbraken vrijdag 16 augustus 2013, 10:20 Tijdens de afgelopen warmere…

  Extra toezicht na toename woninginbraken vrijdag 16 augustus 2013, 10:20 Tijdens de afgelopen warmere…

  Extra toezicht na toename woninginbraken vrijdag 16 augustus 2013, 10:20 Tijdens de afgelopen warmere periode zijn er in Maassluis beduidend meer woninginbraken gepleegd. De gemeente zegt met het Team Handhaving en Toezicht en de politie in de avonden en nachten meer controles te zullen uitvoeren. Naast de extra controles zal de gemeente via de media…

  Extra toezicht na toename woninginbraken

  vrijdag 16 augustus 2013, 10:20

  Tijdens de afgelopen warmere periode zijn er in Maassluis beduidend meer woninginbraken gepleegd. De gemeente zegt met het Team Handhaving en Toezicht en de politie in de avonden en nachten meer controles te zullen uitvoeren.

  Naast de extra controles zal de gemeente via de media bewoners er op wijzen, dat ze bij warm weer de ramen en deuren moeten (laten) sluiten, als ze in de avonden en nachten niet thuis zijn.

  Exacte cijfers over de woninginbraken van de afgelopen weken in Maassluis wil het politiekorps van de regio Rotterdam niet geven. In deze regio worden alleen jaarlijks cijfers verstrekt. Wel wordt aangegeven, dat het om een jaarlijks terugkerend probleem gaat, dat zich overal in het land voordoet. Datzelfde geldt voor de donkere, lange winteravonden. De politie zet daarom elk jaar specifieke campagnes in de winter- en zomermaanden op om de mensen tips te geven om inbraken te voorkomen.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven