• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Extra politie-inzet voor inbraakgevoelige wijkenDe gebieden Bomenbuurt, het Centrum en Sluispolder in Maassluis kunnen de komende maanden extra aandacht verwachten van de politie, gemeente en woningcorporatie Maasdelta om woninginbraken tegen te gaan. De gemeente geeft aan dat deze drie gebieden zijn gekozen, omdat hier in vergelijking met andere...

  WOS.nl: Extra politie-inzet voor inbraakgevoelige wijken

  De gebieden Bomenbuurt, het Centrum en Sluispolder in Maassluis kunnen de komende maanden extra aandacht verwachten van de politie, gemeente en woningcorporatie Maasdelta om woninginbraken tegen te gaan. De gemeente geeft aan dat deze drie gebieden zijn gekozen, omdat hier in vergelijking met andere…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven