• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Offensief tegen inbrekers in donkere dagenDe politie van Maassluis begint weer met het 'donkere dagen offensief'. Nu het langer donker wordt, stijgt het aantal inbraken, zo is de ervaring. Om dit tegen te gaan, zal er meerdere keren per week rond sluitingstijd extra worden gesurveilleerd in het winkelgebied.

  WOS.nl: Offensief tegen inbrekers in donkere dagen

  De politie van Maassluis begint weer met het ‘donkere dagen offensief’. Nu het langer donker wordt, stijgt het aantal inbraken, zo is de ervaring. Om dit tegen te gaan, zal er meerdere keren per week rond sluitingstijd extra worden gesurveilleerd in het winkelgebied.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven