• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Handhavers surveilleren niet dieper in de nachtHet handhavingsteam van Maassluis zal niet tot dieper in de weekendnachten surveilleren om overlast door jongeren in te perken. Dit werd woensdagavond in de gemeenteraadsvergadering geconcludeerd. De fractie van MaassluisBelang had de wens geuit om dit wél te doen, omdat zij klachten van inwoners he...

  WOS.nl: Handhavers surveilleren niet dieper in de nacht

  Het handhavingsteam van Maassluis zal niet tot dieper in de weekendnachten surveilleren om overlast door jongeren in te perken. Dit werd woensdagavond in de gemeenteraadsvergadering geconcludeerd. De fractie van MaassluisBelang had de wens geuit om dit wél te doen, omdat zij klachten van inwoners he…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven