• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Minder treinen door koperdiefstalVoor de derde keer in korte tijd zijn er zijn problemen geweest op het spoor tussen Hoek van Holland en Rotterdam door koperdiefstal bij Maassluis. Daardoor reden er tot 13.00 uur minder treinen. Recentelijk was op maandag 11 november sprake van koperdiefstal. Ook afgelopen maandag was het raak. Toe...

  WOS.nl: Minder treinen door koperdiefstal

  Voor de derde keer in korte tijd zijn er zijn problemen geweest op het spoor tussen Hoek van Holland en Rotterdam door koperdiefstal bij Maassluis. Daardoor reden er tot 13.00 uur minder treinen. Recentelijk was op maandag 11 november sprake van koperdiefstal. Ook afgelopen maandag was het raak. Toe…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven