• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Viertal probeert in te breken in kerkVier mannen hebben in de nacht van woensdag op donderdag geprobeerd in te breken in de Dorpskerk aan de Langestraat in 's-Gravenzande. De vier schenen met zaklampen door de ramen. Een omwonende had hen door en belde 112. Bij het zien van de politie zetten de mannen het…

  WOS.nl: Viertal probeert in te breken in kerk

  Vier mannen hebben in de nacht van woensdag op donderdag geprobeerd in te breken in de Dorpskerk aan de Langestraat in ‘s-Gravenzande. De vier schenen met zaklampen door de ramen. Een omwonende had hen door en belde 112. Bij het zien van de politie zetten de mannen het op een lopen. Na een korte ach…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven