• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Koperdieven blijven toeslaanTussen Hoek van Holland en Rotterdam rijden vandaag minder treinen vanwege koperdiefstal. Die vond plaats op het deel van het traject in Maassluis. Daarmee lijken de dieven onverbiddelijk: het is de vierde keer deze maand dat er op deze plek is toegeslagen.Tussen 9.00 en 12.00 wordt de schade herste...

  WOS.nl: Koperdieven blijven toeslaan

  Tussen Hoek van Holland en Rotterdam rijden vandaag minder treinen vanwege koperdiefstal. Die vond plaats op het deel van het traject in Maassluis. Daarmee lijken de dieven onverbiddelijk: het is de vierde keer deze maand dat er op deze plek is toegeslagen.Tussen 9.00 en 12.00 wordt de schade herste…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven