• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Ludieke actie bakker na bezorgcontractPDe plaatselijke bakker Van den Berg heeft een speciale taart op het deelgemeentehuis in Hoek van Holland bezorgd. Niet zonder reden: de deelgemeente moet vanwege een regeling van Rotterdam de gebakjes voortaan centraal bestellen. Vorige week donderdag legde een Rotterdamse bakker 65 kilometer af om...

  WOS.nl: Ludieke actie bakker na bezorgcontract

  PDe plaatselijke bakker Van den Berg heeft een speciale taart op het deelgemeentehuis in Hoek van Holland bezorgd. Niet zonder reden: de deelgemeente moet vanwege een regeling van Rotterdam de gebakjes voortaan centraal bestellen. Vorige week donderdag legde een Rotterdamse bakker 65 kilometer af om…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven