• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: VSP maakt zich zorgen om intimidatie bij De VlootDe Verenigde Senioren Partij (VSP) in de Maassluise gemeenteraad maakt zich ernstige zorgen over intimidatie van ouderen die wonen in het servicecentrum De Vloot aan de Richard Hollaan. De VSP heeft het over een onhoudbare en onacceptabele situatie. De fractie verwacht van het college van b en…

  WOS.nl: VSP maakt zich zorgen om intimidatie bij De Vloot

  De Verenigde Senioren Partij (VSP) in de Maassluise gemeenteraad maakt zich ernstige zorgen over intimidatie van ouderen die wonen in het servicecentrum De Vloot aan de Richard Hollaan. De VSP heeft het over een onhoudbare en onacceptabele situatie. De fractie verwacht van het college van b en w sne…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven