• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Weer raak op station Maassluis WestDe eerste koperdiefstal op station Maassluis West van december was dinsdagochtend een feit. Ondanks verscherpt toezicht na vier incidenten in november, sloegen dieven opnieuw toe. Terwijl de NS op haar site louter 'herstelwerkzaamheden' meldde, hoorden reizigers op de stations omroepen, dat het ging...

  WOS.nl: Weer raak op station Maassluis West

  De eerste koperdiefstal op station Maassluis West van december was dinsdagochtend een feit. Ondanks verscherpt toezicht na vier incidenten in november, sloegen dieven opnieuw toe. Terwijl de NS op haar site louter ‘herstelwerkzaamheden’ meldde, hoorden reizigers op de stations omroepen, dat het ging…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven