• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Zorg over overlast logerende chauffersDe Hoekse VVD-fractie maakt zich zorgen over de situatie op bedrijventerreinen De Zekken en De Kulk. De fractie meldt dat Stena Line sinds 6 december haar parkeerterreinen 's avonds en 's nachts afsluit, waardoor de chauffeurs hun toevlucht zoeken op omliggende terreinen. Dat is niet goed voor de ve...

  WOS.nl: Zorg over overlast logerende chauffers

  De Hoekse VVD-fractie maakt zich zorgen over de situatie op bedrijventerreinen De Zekken en De Kulk. De fractie meldt dat Stena Line sinds 6 december haar parkeerterreinen ’s avonds en ’s nachts afsluit, waardoor de chauffeurs hun toevlucht zoeken op omliggende terreinen. Dat is niet goed voor de ve…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven