• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: A20 tot aan spits dichtDe A20 ter hoogte van Maassluis blijft richting Gouda waarschijnlijk tot 17.00 uur dicht. Dit meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). Op de A20 schoot dinsdagochtend een truck de vangrail in. Hij kwam op de middenberm tot stilstand. Bij het ongeluk was ook een personenauto betrokken.

  WOS.nl: A20 tot aan spits dicht

  De A20 ter hoogte van Maassluis blijft richting Gouda waarschijnlijk tot 17.00 uur dicht. Dit meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). Op de A20 schoot dinsdagochtend een truck de vangrail in. Hij kwam op de middenberm tot stilstand. Bij het ongeluk was ook een personenauto betrokken.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven