• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Kwekerij met 850 wietplanten ontdektIn de Taanstraat in Maassluis is een hennepkwekerij ontdekt. Volgens de gemeente gaat het om 850 planten. Die stonden in een garagebox.De politie Rotterdam Rijnmond, netbeheerder Stedin en de gemeente werkten samen in de zaak. De hennep is in de hakselmachine vernietigd.

  WOS.nl: Kwekerij met 850 wietplanten ontdekt

  In de Taanstraat in Maassluis is een hennepkwekerij ontdekt. Volgens de gemeente gaat het om 850 planten. Die stonden in een garagebox.De politie Rotterdam Rijnmond, netbeheerder Stedin en de gemeente werkten samen in de zaak. De hennep is in de hakselmachine vernietigd.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven