• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Inbraakgolf sinds kerst in Maassluis-WestIn Maassluis zijn sinds eerste kerstdag bijna evenveel woninginbraken en pogingen daartoe geweest als in de voorafgaande dagen in december. Dat blijkt uit politiecijfers. Burgemeester Karssen waarschuwt de inwoners.Vooral Maassluis-West heeft last van inbrekers. Zeven van de in totaal tien (pogingen...

  WOS.nl: Inbraakgolf sinds kerst in Maassluis-West

  In Maassluis zijn sinds eerste kerstdag bijna evenveel woninginbraken en pogingen daartoe geweest als in de voorafgaande dagen in december. Dat blijkt uit politiecijfers. Burgemeester Karssen waarschuwt de inwoners.Vooral Maassluis-West heeft last van inbrekers. Zeven van de in totaal tien (pogingen…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven