• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Bestelbusje gekaapt in MaaslandHet witte bestelbusje van een 50-jarige Maaslander is dinsdagmiddag gestolen. De man stopte om 13.15 uur bij een bedrijfspand aan de Westgaag in Maasland en stapte uit, omdat hij snel wat moest pakken. In een onbewaakt moment, werd de bus door een ander meegenomen.Het gaat om een witte Opel Vivaro m...

  WOS.nl: Bestelbusje gekaapt in Maasland

  Het witte bestelbusje van een 50-jarige Maaslander is dinsdagmiddag gestolen. De man stopte om 13.15 uur bij een bedrijfspand aan de Westgaag in Maasland en stapte uit, omdat hij snel wat moest pakken. In een onbewaakt moment, werd de bus door een ander meegenomen.Het gaat om een witte Opel Vivaro m…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven