• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Karssen wil extra maatregelen tegen inbraakgolf De inbraakgolf in Maassluis loopt uit de hand.…

  Karssen wil extra maatregelen tegen inbraakgolf De inbraakgolf in Maassluis loopt uit de hand.…

  Karssen wil extra maatregelen tegen inbraakgolf De inbraakgolf in Maassluis loopt uit de hand. Daarom wil burgemeester Karssen 'opschalen'. Hij gaat overleggen met de officier van justitie en de chef van de politie om te komen tot extra opsporingsmiddelen om de inbrekers te pakken. Wat deze middelen zijn, wordt geheim gehouden. Er is al extra…

  Karssen wil extra maatregelen tegen inbraakgolf

  De inbraakgolf in Maassluis loopt uit de hand. Daarom wil burgemeester Karssen ‘opschalen’. Hij gaat overleggen met de officier van justitie en de chef van de politie om te komen tot extra opsporingsmiddelen om de inbrekers te pakken. Wat deze middelen zijn, wordt geheim gehouden.

  Er is al extra inzet van politieagenten en er zijn diverse aanhoudingen verricht, maar dit heeft nog niet geleid tot een afname van inbraken. Vanaf december tot nu zijn er al zeker veertig inbraken gepleegd.

  Volgens de burgemeester lijkt het te gaan om één en dezelfde groep, die zich in het begin richtte op woningen, maar inmiddels schijnt te zijn overgegaan op bedrijven. Zo is er afgelopen weekend ingebroken in winkelcentrum Koningshoek, in een zonnestudio bij winkelcentrum Westeinde en in het Albeda College.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven