• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Lely heeft duurzaamste gebouw van NederlandHet nieuwe gebouw van agrotechniekbedrijf Lely in Maassluis is het duurzaamste gebouw van Nederland. Zowel het internationale hoofdkantoor van de producent van producten voor de melkveehouderij als de nieuwe productielocatie behaalden de hoogste scores in de geschiedenis van BREEAM-NL.

  WOS.nl: Lely heeft duurzaamste gebouw van Nederland

  Het nieuwe gebouw van agrotechniekbedrijf Lely in Maassluis is het duurzaamste gebouw van Nederland. Zowel het internationale hoofdkantoor van de producent van producten voor de melkveehouderij als de nieuwe productielocatie behaalden de hoogste scores in de geschiedenis van BREEAM-NL.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven