• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Politie pakt woninginbrekersTwee Maassluizers van 19 en 21 jaar zijn vrijdagavond aangehouden voor een woninginbraak in hun woonplaats. Agenten kregen om ongeveer 19.50 uur een melding van de inbraak aan het Michiel de Ruyterplein. De politie kamde gelijk de omgeving uit om de daders op te sporen.

  WOS.nl: Politie pakt woninginbrekers

  Twee Maassluizers van 19 en 21 jaar zijn vrijdagavond aangehouden voor een woninginbraak in hun woonplaats. Agenten kregen om ongeveer 19.50 uur een melding van de inbraak aan het Michiel de Ruyterplein. De politie kamde gelijk de omgeving uit om de daders op te sporen.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven