• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Bij een korte, heftige brand in een flatwoning aan de Willem Marislaan in Maassluis…

  Bij een korte, heftige brand in een flatwoning aan de Willem Marislaan in Maassluis…

  Bij een korte, heftige brand in een flatwoning aan de Willem Marislaan in Maassluis is dinsdagochtend niemand gewond geraakt. Waarschijnlijk is er sprake van brandstichting. Aan de brand, die rond kwart voor negen uitbrak, zijn volgens omwonenden twee grote knallen vooraf gegaan. Volgens omwonenden zou de bewoner van de betrokken flat vandaag uit de woning…

  Bij een korte, heftige brand in een flatwoning aan de Willem Marislaan in Maassluis is dinsdagochtend niemand gewond geraakt. Waarschijnlijk is er sprake van brandstichting. Aan de brand, die rond kwart voor negen uitbrak, zijn volgens omwonenden twee grote knallen vooraf gegaan.

  Volgens omwonenden zou de bewoner van de betrokken flat vandaag uit de woning worden gezet. Zij melden tevens, dat de man uit eigen beweging naar de politie is gegaan. De politie bevestigt, dat er iemand is aangehouden op verdenking van brandstichting, maar kan niet bevestigen of het om de bewoner gaat.

  Uit voorzorg zijn omliggende woningen ontruimd. Na twintig minuten kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. De betreffende hoekwoning op de vierde verdieping is grotendeels verwoest. De woningen van onderburen hebben waterschade opgelopen.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven