• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Op dinsdag 3 februari 2015 vond voor politiecentralisten de eerste Live View Open huisdag…

  Op dinsdag 3 februari 2015 vond voor politiecentralisten de eerste Live View Open huisdag…

  Op dinsdag 3 februari 2015 vond voor politiecentralisten de eerste Live View Open huisdag plaats bij de particuliere alarmcentrale van NVD Beveiligingen. Live view meldkamer NVDCentralisten van verschillende politiemeldkamers en de Koninklijke Marechaussee kregen uitgebreid te horen en te zien hoe het er bij een PAC aan toe gaat. De centralisten van politie en PAC…

  Op dinsdag 3 februari 2015 vond voor politiecentralisten de eerste Live View Open huisdag plaats bij de particuliere alarmcentrale van NVD Beveiligingen.

  Live view meldkamer NVDCentralisten van verschillende politiemeldkamers en de Koninklijke Marechaussee kregen uitgebreid te horen en te zien hoe het er bij een PAC aan toe gaat. De centralisten van politie en PAC wisselden ervaringen met elkaar uit en bespraken de laatste ontwikkelingen rond Live View. Het bezoek aan de alarmcentrale met een demonstratie hoe alarmen binnenkomen, worden verwerkt en eventueel aan de politie worden doorgegeven werd ook zeer gewaardeerd.

  In het kader van de verbinding tussen de werelden van de particuliere alarmcentrales en de politiemeldkamers vinden er later deze maand nog een aantal van deze Open huisdagen plaats bij andere PAC’s. Vorig jaar bezochten de private centralisten een aantal Open huisdagen bij meldkamers van de politie.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven