• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • ND Security bv shared a link

  ND Security bv shared a link

  WOS.nl: Maassluizer gepakt in Rockanje dankzij politiehondEen 26-jarige Maassluizer is samen met een 19-jarige Vlaardinger opgepakt voor het stelen van sigaretten in Rockanje. Het duo pleegde de diefstal rond 4.00 uur in de nacht van donderdag op vrijdag en kon aanvankelijk wegkomen met hun daad.Agenten gingen naar de supermarkt waar de inbraak was gepleeg…

  WOS.nl: Maassluizer gepakt in Rockanje dankzij politiehond

  Een 26-jarige Maassluizer is samen met een 19-jarige Vlaardinger opgepakt voor het stelen van sigaretten in Rockanje. Het duo pleegde de diefstal rond 4.00 uur in de nacht van donderdag op vrijdag en kon aanvankelijk wegkomen met hun daad.Agenten gingen naar de supermarkt waar de inbraak was gepleeg…

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven