• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Drones ingezet als gereedschap voor inbrekers. Inbrekers maken gebruik van drones om woningen en…

  Drones ingezet als gereedschap voor inbrekers. Inbrekers maken gebruik van drones om woningen en…

  Drones ingezet als gereedschap voor inbrekers. Inbrekers maken gebruik van drones om woningen en bedrijven te bespieden. Op deze manier kunnen criminelen op een veiligere manier controleren of de kust vrij is. droneVerzekeraars en beveiligingsbedrijven waarschuwen voor de inzet van drones. Het gebeurt nog niet op grote schaal, maar dat het gebeurt, is zeer aannemelijk,…

  Drones ingezet als gereedschap voor inbrekers.

  Inbrekers maken gebruik van drones om woningen en bedrijven te bespieden. Op deze manier kunnen criminelen op een veiligere manier controleren of de kust vrij is.

  droneVerzekeraars en beveiligingsbedrijven waarschuwen voor de inzet van drones. Het gebeurt nog niet op grote schaal, maar dat het gebeurt, is zeer aannemelijk, zegt Gea Wieles van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) in het AD. Het inbrekersgilde zoekt naar nieuwe manieren om toe te slaan. Drones zijn steeds kleiner en goedkoper, daardoor worden ze interessant voor criminelen.

  Inmiddels worden ook al in Engeland en België gelijkwaardige incidenten gemeld. Sybren van der Velden, landelijk coördinator woninginbraken bij de Nederlandse Nationale Politie, zegt dat iedere verdachte beweging van een drone onmiddellijk aan de politiediensten zou moeten worden gemeld. Hij voegt er aan toe dat drones, uit veiligheidsoverwegingen, zelfs niet in een bewoond gebied mogen begeven.

  Bron. Beveiligingsnieuws

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven