• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Het vorig jaar met succes geïntroduceerde HomeTown Festival in Maasland keert dit jaar terug…

  Het vorig jaar met succes geïntroduceerde HomeTown Festival in Maasland keert dit jaar terug…

  Het vorig jaar met succes geïntroduceerde HomeTown Festival in Maasland keert dit jaar terug en wel op 3 september. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De kaartverkoop is inmiddels al gestart, maar wie er op het dancefeest komen optreden, is nog niet bekend. De bedoeling van de organisatie is om een feest te organiseren waar saamhorigheid…

  Het vorig jaar met succes geïntroduceerde HomeTown Festival in Maasland keert dit jaar terug en wel op 3 september. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De kaartverkoop is inmiddels al gestart, maar wie er op het dancefeest komen optreden, is nog niet bekend.

  De bedoeling van de organisatie is om een feest te organiseren waar saamhorigheid centraal staat en lokale ondernemers hun producten kunnen verkopen. Het festijn vindt plaats op het terrein achter de ijsbaan in Maasland.  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven