• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • HC Schiedam koos voor ND Security voor de beveiliging van dit evenement

  HC Schiedam koos voor ND Security voor de beveiliging van dit evenement

  HC Schiedam koos voor ND Security voor de beveiliging van dit evenementKrap een half jaar operationeel (april is nog geen vier maanden geleden), en nu al een prachtige prestatie neergezet. Twee zeer positieve evaluaties vanuit de KNHB, en complimenten vanuit beide teams en de pers. Dank aan de vele vrijwilligers die voorafgaand en tijdens het…

  HC Schiedam koos voor ND Security voor de beveiliging van dit evenement
  Krap een half jaar operationeel (april is nog geen vier maanden geleden), en nu al een prachtige prestatie neergezet. Twee zeer positieve evaluaties vanuit de KNHB, en complimenten vanuit beide teams en de pers.

  Dank aan de vele vrijwilligers die voorafgaand en tijdens het weekend zo hard hebben gewerkt om de twee interlands een succes te maken. Het was een flinke klus om het terrein klaar te maken en in te richten, het URBEY parcours te bemannen, de KNHB en de twee teams (OranjeHockey & Belgian Red Panthers) en arbitrage (KNHB Bondsscheidsrechters) bij te staan in al hun wensen, een leger aan schattige kinderen te managen voor de line-up, te zorgen voor ballenkinderen, de pers te woord te staan, foto’s te maken, de sociale media te beheren, de gasten te onderhouden en de horeca op professionele wijze in te vullen.

  Natuurlijk ook een dankwoord voor onze partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt: Irado (IradoNL), Mommers (Mommers Schoonmaak), ND Security (ND Security bv), Knaap Horeca, Xtra materieel (Xtra Materieel BV) , Wijnhuis Oranje (Wijnhuis Oranje), LED-broker / Opgeled (Opgeled), Chikara automatisering, Funkey (Fun-Key Events) en natuurlijk de gemeente Schiedam (Gemeente Schiedam).

  Waar zouden we zonder jullie allemaal zijn!

  HC Schiedam
  Het bestuur

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven