• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  • Nieuws
  • Wellicht heeft U het gezien als item van het uur journaal van 9 Beveiligingscamera’s…

  Wellicht heeft U het gezien als item van het uur journaal van 9 Beveiligingscamera’s…

  Wellicht heeft U het gezien als item van het 20.00 uur journaal van 9 oktober... Beveiligingscamera’s leveren vaak onbruikbaar beeld Op bijna de helft van de gemaakte camerabeelden zijn criminelen, zoals overvallers, niet te herkennen. Politie en justitie manen ondernemers hun apparatuur in orde te maken, zodat de pakkans omhoog kan. Na een overval of…

  Wellicht heeft U het gezien als item van het 20.00 uur journaal van 9 oktober…

  Beveiligingscamera’s leveren vaak onbruikbaar beeld

  Op bijna de helft van de gemaakte camerabeelden zijn criminelen, zoals overvallers, niet te herkennen. Politie en justitie manen ondernemers hun apparatuur in orde te maken, zodat de pakkans omhoog kan.

  Na een overval of diefstal krijgt de politie te vaak onbruikbare camerabeelden van winkeliers en ondernemers. Dat zegt het ministerie van Veiligheid en Justitie op basis van onderzoek dat vandaag openbaar wordt gemaakt. De onderzoekers keken naar de camerabeelden van tweehonderd winkeliers en constateerden dat op bijna de helft daarvan mensen niet te herkennen zijn. “Dat is alleen in het voordeel van criminelen”, aldus Frans Pommer, landelijk coördinerend officier van justitie ‘High Impact Crime’ bij het Openbaar Ministerie. Met beelden waarop niemand te herkennen is, is volgens hem een zaak niet rond te krijgen.

  Politie en Openbaar Ministerie adviseren winkeliers daarom dringend om te investeren in betere camerasystemen.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Onze klanten

  meer

  Nieuws

  meer
  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven