• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  Beveiliging

  Veiligheid voor alles! Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf houden we ons bezig met veiligheid in haar totaliteit. U kunt bij ons terecht voor beveiliging, bewaking, alarmopvolging en surveillance.

  NDSecurity richt zich op beveiligingsopdrachten, van bedrijven, overheid, verenigingen en particulieren. Hierbij behoord het contact met het publiek tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarbij maken wij gebruik van de modernste hulp en communicatie middelen.

  Onder ons breed opgeleide personeelsbestand bevinden zich diverse specialisten op het gebied van beveiligen in al haar verschillende verschijningsvormen. In samenwerking met ons leerbedrijf LTW Dept. zorgen wij ervoor dat onze medewerkers worden geschoold en of bijgeschoold voor de werkzaamheden op de objecten van onze opdrachtgevers.

  Onze medewerkers zijn voorzien van representatieve bedrijfskleding afgestemd op de te verrichten werkzaamheden.

  De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze mensen om de schade tot een minimum te beperken. Bij calamiteiten beschikken wij over directe alarmlijnen met politie, brandweer, ambulance- en andere hulpdiensten.

  Vakmanschap
  NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan de specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

  Bij NDSecurity kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande beveiliging tegen een marktconform tarief. 24 uur per dag 365 dagen per jaar!

  NDSecurity verzorgd ook uw Alarmopvolging en Mobiele Surveillance in de navolgende plaatsen:

  Broekpolder, De Lier, Delft, Den Hoorn, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kethel, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland ZH, Maassluis, Midden-Delfland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Rotterdam Noord / West, ‘s- Gravenzande, Schiedam, Schipluiden, Spaanse Polder, Zestienhoven, Rotterdam The Hague airport, Ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westerlee en Westland.

  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Snelle aanvraag

  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven