• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  Alarmopvolging

  Direct actie! Onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar surveilleren onze hightech uitgeruste surveillanceauto’s in ons werkgebied Rijnmond, Haaglanden en het Westland.

  Alarmopvolging voor particulieren en bedrijven

  Bij professionele beveiliging hoort directe alarmopvolging. Onze alarmcentrale waarschuwt direct na ontvangst van het alarm de surveillant die op dat moment in de buurt is. Vanwege onze zeer goede dekking en zeer goede bekendheid met onze regio vinden we feilloos de weg. Ieder alarm wordt op elk moment van de dag of nacht adequaat en met een korte responstijd opgevolgd. Hierdoor sluiten we zoveel mogelijk risico’s uit voor uw woning, kantoor- of bedrijfspand.

  De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht incidenten en calamiteiten te voorkomen. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze mensen om de schade tot een minimum te beperken. Bij calamiteiten beschikken wij natuurlijk over directe alarmlijnen met politie, brandweer, ambulance- en andere hulpdiensten.
  Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar surveilleren onze hightech uitgeruste surveillanceauto’s in ons werkgebied Rijnmond, Haaglanden en het Westland, dat weer is verdeeld over de navolgende plaatsen in alfabetische volgorde;
  Broekpolder, De Lier, Delft, Den Hoorn, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kethel, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland ZH, Maassluis, Midden-Delfland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Rotterdam, ‘s Gravenzande, Schiedam, Schipluiden, Spaanse Polder, Zestienhoven, The Hague Rotterdam Airport, Ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westerlee en Westland.

  Vakmanschap

  NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.
  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Snelle aanvraag

  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Nederlandse Veiligheidsbranche Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven