• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  Tijdelijke camerabewaking

  Bescherm uw kantoor, bedrijfspand, loods, boot, of vakantiehuis met ons draadloze, tijdelijke systeem! Of u nu op vakantie bent, uw pand leegstaat of uw boot op het droge staat, met ons systeem blijft u altijd op de hoogte, precies wanneer u dat wilt!

  Ontdek onze nieuwe service: Tijdelijke camerabewaking!

  Bij een alarm ontvangt u direct geverifieerde camerabeelden, zodat u snel en adequaat kunt handelen en desgewenst de politie kunt inschakelen.

  Het systeem kan ook aangesloten worden bij een alarmcentrale. Zo kan bij een alarm NDSecurity (landelijk) worden aangestuurd voor alarmopvolging. Want uw gemoedsrust is onze prioriteit!

  Maak nu een vrijblijvende afspraak en ontdek alle mogelijkheden die wij bieden. Ons systeem wordt vóór aanvang van de huur geïnstalleerd en op de afgesproken dag weer gedemonteerd. Zo betaalt u alleen wanneer u het nodig acht! Bel voor meer informatie naar 0105910290 of maak gebruik van het contactformulier.
  admin@ndsecurity.nl

  Vakmanschap

  NDSecurity verricht haar beveiligingsdiensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

   010-5910290

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Snelle aanvraag

  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

  📢 Ontdek onze nieuwe service: Tijdelijke camerabewaking!

  X