• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  Evenementenbeveiliging

  NDSecurity richt zich ook op beveiligingsopdrachten waarbij het contact met het publiek tot de dagelijkse werkzaamheden behoort. Onder ons breed opgeleide personeel bevinden zich meerdere specialisten op het gebied van evenementenbeveiliging.

  In samenwerking met ons leerbedrijf LTW Dept. zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd passend zijn geschoold voor de specifieke werkzaamheden rondom de evenementen van onze opdrachtgevers. De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan zijn onze mensen er op getraind om de schade tot een minimum te beperken. Daarbij maken wij gebruik van de modernste hulp- en communicatiemiddelen. Natuurlijk worden onze medewerkers door ons voorzien van representatieve bedrijfskleding, afgestemd op de te verrichten werkzaamheden.

  De evenementbeveiligers van NDSecurity zorgen er voor dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze samen met u met plezier kunnen terugkijken op uw evenement.

  Bij NDSecurity kunt u dus terecht voor kwalitatief hoogstaande evenementenbeveiliging tegen een marktconform tarief. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

  Vakmanschap
  NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

  Bekijk hier ons YouTube fragment over evenementenbeveiliging.

  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Snelle aanvraag

  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Nederlandse Veiligheidsbranche Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven