• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  Beveiligingsbedrijf

  Waarborg altijd uw veiligheid met beveiligingsbedrijf ND Security!

  Bent u op de hoogte van de risico’s die eventueel op de loer liggen? Welke behoeftes heeft u omtrent uw veiligheid? Bent u verantwoordelijk voor het veiligstellen van een grote groep mensen? Veiligheid op straat, in uw woning of op een evenement is te allen tijde gewenst. NDSecurity B.V., erkend als beveiligingsbedrijf/ -dienst door het ministere van Justitie, geeft u betrouwbaar advies in de breedste zin van het woord en streeft steevast naar een veilige omgeving voor ieder individu. Zo voelt elk persoon zich 24/7 veilig.

  Altijd betrouwbaar en relevant advies

  Als beveiligingsbedrijf houden we ons bezig met veiligheid in haar totaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor beveiliging, bewaking, alarmopvolging en surveillance. Vooraf geven wij u graag advies middels een risico-inventarisatie. Door de risico’s in kaart te brengen, kunnen wij ons advies baseren op waargenomen feiten. Zo geven wij u passende oplossingen voor iedere situatie. Tevens kan het beveiligingsteam met voorbedachten rade te werk gaan. Voor veiligstelling van uw eigendommen is alarmopvolging een uitstekende manier. Door middel van de nieuwste technologie, vakmanschap en oog op het waarborgen van het veiligstellen van uw spullen, voorzien wij u van relevant advies.

  Evenementenbeveiliging: zo voelt iedereen zich op zijn gemak

  Organiseert u een evenement en zoekt u een beveiligingsbedrijf die de veiligheid van een grote groep mensen waarborgt? Wij zorgen er graag voor dat bezoekers of gasten zich comfortabel en op hun gemak voelen op een evenement, zodat ze met een gerust hart op uw evenement rondlopen. Meerdere specialisten op het gebied van evenementenbeveiliging en breed opgeleide medewerkers realiseren dit. Door een risico-inventarisatie uit te voeren kunnen calamiteiten bij voorhand worden uitgesloten. Echter kan het voorkomen dat er zich toch iets voordoet; in dit geval zijn onze medewerkers erop getraind eventuele schade tot een minimum te reduceren. Voor een goede doorloop van het evenement heeft u ook de keuze voor het inzetten van onze gekwalificeerde verkeersregelaars. Zet evenementenbeveiliging in en ervaar comfort en gemak. Met als doel dat u en uw bezoekers met een prettige ervaring terugblikken op het evenement.

  Directe alarmopvolging door acuut te handelen

  Vindt er zich een particuliere situatie plaats waarbij u alarm slaat? Niemand is zo snel ter plaatse als onze medewerkers. Na het binnenkomende noodsein signaleert de alarmcentrale direct de dichtstbijzijnde surveillant bij u in de buurt. De wegen rondom Rijnmond, Haaglanden en het Westland zijn welkbekend: zo kunnen we ogenblikkelijk handelen op ieder moment van de dag. Door onmiddellijk te werk te gaan, sluiten we incidenten uit voor uw gezin en uw woning. Zo zorgen we ervoor dat u zich 24/7 super safe voelt.

  24/7 veiligheid: ook in spoedgevallen!

  Vind er zich een spoedgeval plaats in uw bedrijf, op uw evenement of in uw vertrouwde omgeving? In geval van nood kunt u bij uw beveiligingsbedrijf ND Security te allen tijde terecht. Wij staan altijd voor u klaar als de nood aan de man komt. Door op iedere dag van het jaar, op elk denkbaar moment, bereikbaar te zijn bent u verzekerd van betrouwbare hulp in nood. Onze medewerkers staan direct voor u klaar om u van dienst te zijn!

  Uw betrouwbare beveiligingsbedrijf

  Zoekt u beveiliging voor uw evenement, hightech alarmsystemen, particuliere beveiliging of passend en betrouwbaar advies? Beveiligingsbedrijf NDSecurity ontzorgt u secuur in het veiligstellen van iedere omgeving, persoon of voorwerp. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op via 010-5910290 of via onderstaande contact button. Samen gaan we voor 24/7 super safe.

   010-5910290

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Snelle aanvraag

  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Nederlandse Veiligheidsbranche Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven