• Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  ND Security

  Recensies

  “Een tuincentrum van ruim 5000m2 met kassen en delen die overdag open staan is echt moeilijk te beveiligen. We hebben het eerst geprobeerd met een zelf aangelegd systeem maar mijn medewerkers en ik werden zo ongeveer iedere nacht wakker omdat het alarm af ging. En altijd valse meldingen.

  Tuincentrum het Staelduinsebos

  “Een tuincentrum van ruim 5000m2 met kassen en delen die overdag open staan is echt moeilijk te beveiligen. We hebben het eerst geprobeerd met een zelf aangele

  gd systeem maar mijn medewerkers en ik werden zo ongeveer iedere nacht wakker omdat het alarm af ging. En altijd valse meldingen.

  We hebben nu eieren voor ons geld gekozen; de boel professioneel laten aanleggen en gelijk de alarmopvolging geregeld. Alles via ND Security. M’n medewerkers en ik zijn erg tevreden. Geen onderbroken nachten, minder alarm dus uiteindelijk zijn we nog goedkoper uit ook!”

  Robert-Jan Uitterdijk – DGA

  Hooymeijer

  “Twee kernwaarden van ons bedrijf zijn betrokkenheid en vakmanschap. Beide zie ik terug bij ND Security.

   De pro-actieve manier waarop ze ons beveiligingsplan hebben gemaakt duidt daarop. De beveiligingsdienst heeft samen met onze kwaliteitsmanager over ons terrein gelopen en hem door de bril van de beveiliger laten kijken.

  ND Security biedt een totaalpakket; goede service, representatieve beveiligers en deskundig advies. Ik ben bijzonder te spreken over de gebruiksvriendelijke app waarin alle meldingen te vinden zijn. En last but not least; er is goede afstemming tussen de installateur, de meldkamer en de beveiliger waardoor het aantal valse meldingen drastisch is afgenomen.”

  Marco de Groot – Owner

   

  HomeTown festival

  “Ons muziekfestival is in een weiland in Maasland maar ligt eigenlijk ook in de bebouwde kom. Dat maakte het krijgen van een vergunning niet makkelijk.

    We zijn een paar jaar geleden met ons eerste plan naar ND Security gegaan en zij hebben een officieel beveiligingsplan geschreven. Hiermee hebben we uiteindelijk de vergunning gekregen!! Omdat de voorgaande jaren 2015 en 2016 perfect zijn verlopen -mede dankzij de evenementbeveiliging van ND Security- staat ons event weer op de agenda in 2017!”

  Wim van der Burgh, organisator

  Mackayplein 7
  3144 CK, Maassluis

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290

  Snelle aanvraag

  • Beveiliging
  • Bewaking
  • Alarmopvolging
  • & Surveillance

  Een persoonlijk advies
  van één van onze experts?

  010-5910290
  24/7 Super safe!

  Keurmerk Beveiliging Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven